mothers nature


  

Moederschap is natuurlijk, het gevoel zit diep.

Als je erover nadenkt dan komen er veel voor en tegens naar boven, vaak in relatie tot de wereld waarin we leven. Een wereld waarin de natuur maakbaar moet zijn. Met de natuur ook de gevoelens en hoe je deze uit. Gevoelens kun je voor een deel manipuleren, faken en verdringen, maar oergevoelens blijven diep in ons als verlangens naar boven komen.

Moeders hebben allerlei gevoelens. Ze ondergaan een ontdekkingstocht waarin ze voelen voor zichzelf en hun kind. Soms is het zo overweldigend dat je het niet kunt bevatten. Intensiteit gevangen in angst, schoonheid of liefde.

Moeder die hun kinderen borstvoeding geven staan dichtbij een natuurlijk gevoel van veilige intimiteit die ze hun kind kunnen geven. Een het mooie is dat het overal en altijd gegeven kan worden.

De benadering dat borstvoeding niet past in het straatbeeld of in gezelschap en van rationele aard. Ik heb mijn kind drie en half jaar borstvoeding gegeven, wanneer zij erom vroeg. Zo natuurlijk mogelijk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s