bee sweet


Bee consious.
Dat is de 11 jarige  Mikaila Ulmer in eigen persoon, die op haar vierde een bedrijf begon in limonade met honing om de bijen te redden. Haar limonade heet bee sweet en wordt in warenhuizen verkocht in Amerika.

Het begon allemaal met twee bijensteken en de interesse die Mikaila had voor deze wonderlijke beetjes die zo belangrijk zijn in de ecosystemen op onze planeet. Van interesse in bijen kwam honing en toen Mikaila een limonade uit grootmoeders kookboek ging maken, deed ze dit met honing. De limonade smaakte naar meer en Mikaila begon de limonade te verkopen vanuit huis. Dat is de start van haar bedrijf Me and the Bees, die limonade met het label Bee Sweet verkopen.

Een deel van de opbrengst gaat naar projecten om bijen te redden. Michaila geeft presentaties en heeft de president Obama ontmoet. Een dame met veel ambitie, power en inspiratie.

save bees

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s