ALA.NI music star


ala-ni-star3-w

ALA.NI doet niet aan make-up en heeft stoere look, maar je smelt weg bij haar stem. Een frisse heldere stem die emoties haarscherp raakt. Haar bewegingen gaan van fijn naar wijd, open en oneindig vrouwelijk.

Het publiek is de eregast waar ALA.NI muzikaal mee communiceert. Improvisatie van kleine teksten door het publiek vlak voor het optreden geschreven worden door haar enthousiast met liefde en humor verwerkt in een song.

Nummers klinken als uitstapjes naar de energie van oude jazz flash backs. Haar interpretatie verhoogt de intensiteit en maakt het nummer tijdloos, waarbij covers in de versie van ALA.NI sprankelend tot leven komen.

ala-ni-star-w

ALA.NI does not do make-up and looks tough, but make you melt away in her voice. A fresh clear voice that touches you deeply. Her movements go from fine to open and infinitely feminine.

The public is the guest of honor where ALA.NI communicates with musically. Like the song she sings with love and humor small where the text is written by the public just before the show.

She takes you back to the energy of old jazzy songs but with her own interpretation and sound intensity turning it in to a timeless masterpiece. Even covers are brought to life in a fresh and sparkling version of ALA.NI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s