abra @ we love green


abra2Abra writes and produces its electrofunky alt. R & B itself in her bedroom. She calls herself darkwave Duchess. Born in London, she moved to Atlanta at the age of eight. As a missionary daughter with a British accent had she not many friends. She taught himself to play the guitar, with success because after label head Father heard her acoustic rapcovers, Abra at Awful Records signs. With the strings still tight in hands brought Abra last year ‘ Princess ‘, which now far beyond Atlanta high throws.

Abra brings on its own intriguing way her songs to life. On the stage is they consciously sexy and looking for contact with her audience. Do they literally by the stage to climb and along the excellent hands of her audience. And Yes I was allowed to touch her hand, filled with energy. I’ll follow her.

abra1

Abra schrijft en produceert haar electrofunky alt.R&B zelf in haar slaapkamer. Ze noemt zichzelf Darkwave Duchess. Geboren in London verhuisde ze op achtjarige leeftijd naar Atlanta. Als missionarisdochter met een Brits accent had ze niet veel vrienden. Ze leerde zichzelf gitaar spelen, met succes want nadat labelhoofd Father haar akoestische rapcovers hoorde, kon Abra bij Awful Records tekenen. Met de touwtjes steeds strak in handen bracht Abra vorig jaar ‘Princess’ uit, die inmiddels tot ver buiten Atlanta hoge ogen gooit.

Abra brengt op een eigen intrigerende manier haar songs tot leven. Op het podium is ze bewust sexy en zoekt contact met haar publiek. Dat doet ze letterlijk door van het podium te klimmen en langs de uitstekende handen van haar publiek te lopen. En ja ik mocht ook haar hand aanraken, gevuld met energie. Ik blijf haar volgen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s