Lianne La Havas @ Afropunk


Lianne-la-Havas2

After Willow Smith’s show, I hurried down to see the last part of Lianne La Havas’s performance. The big hall was packed. The crowd was cherry, enjoying, chatting, dancing or focused. I first tried to get my camara in focus. The distance is far definitely 300 meters at the back off the crowd. A challenge to walk a bit more to the front.

Lianne’s voice is close and takes you on her rhythmic guitar journey. Everything is right.
Sensual and powerful, her appearance understated beautifully. So glad I can be with it, I enjoyed from top to toe. And every time I see the video, it flows back to that energy.
The samen energy she tries to put down in a selfie with her audiance.

thanx Lianne La Havas

Na het optreden van Willow Smith haastte ik me naar beneden om nog een deel van het optreden van Lianne La Havas te zien. De grootte hal stond vol. Iedereen was lekker aan het genieten, pratend, dansend of met focus. Ik probeerde mijn camara in focus te krijgen. De afstand is zeker 300 meter tussen allemaal mensen in. Een uitdaging en als het kon liep ik was dichterbij.

De stem van Lianne is dichtbij en neemt je mee op haar ritmische gitaarreis. Alles klopt.
Sensueel en krachtig, haar verschijning ingetogen prachtig. Zo blij dat ik erbij mag zijn, het is genieten van top tot teen. En elke keer als ik weer, de opnamen zie dan flowed het terug naar die energie. Dezelfde energie die ze op het einde vastlegt op een selfie met het publiek.

thanx Lianne La Havas

Lianne-la-Havas3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s