Freedom


Nederlandse tekst onderin

Friday September 18 will be another day of tightening up measures regarding the virus.
WHY? That is the big question.

Reason enough to sit down before the government with the message that I stand for FREEDOM and quality of life. An action for one person in the sun, during lunch some also wear a mouth mask outside.

This photo report gives an impression of the atmosphere around the government building in the Netherlands. Groups are shown around with a guide who tells about the government, the buildings and images. Also school classes with children. Some still wear their mouth caps.

I also stand for the freedom of hemp. A boy man has bad experiences with hemp. He’s referring to recreational hemp and he thinks I’m using it. Assumptions are made quickly. It is nice that he starts a conversation and becomes curious about hemp as a building material.

Hemp has been banned for 80 years based on a lie. We are taking away our mother earth and humanity by not embracing industrial hemp as the basic material for our products.

Vrijdag 18 september wordt weer een dag van maatregelingen aanscherpen omtrent het virus. WAAROM? Dat is de grote vraag.

Reden om op het Plein voor de regering te gaan zitten met de boodschap dat we de VRIJHEID voor staan en kwaliteit van leven. Een een persoons actie in de zon, tijdens lunchtijd. Sommigen ook buiten een mondkapje dragen.

Deze fotoreportage geeft een sfeerbeeld rondom het regeringsgebouw van Nederland. Groepen worden rondgeleid met een gids die verteld over de regering, de gebouwen en beeld. Sommigen dragen nog hun mondkapje.

Ik sta ook voor de vrijheid van hennep. Een jongenman, heeft slechte ervaringen met hennep. Hij refereert naar de recreatieve hennep en hij denkt dat ik gebruik. Aannames worden snel gemaakt. Fijn dat hij in gesprek gaat en nieuwsgierig wordt hoe het zit met hennep als bouwmateriaal.

Hennep is verboden op basis van een leugen, al 80 jaar. Wij doen onze moeder aarde en de mensheid te kort door industriele hennep niet te omarmen als een basismateriaal voor onze producten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s