Colorful Heart 2016


Colorful Heart heeft zich in verschillende kleuren laten zien geïnspireerd op bijzonder gekleurde meren op onze aarde. Het begon met de kleur roze en is eindigde met roze. De natuur als inspiratiebron komt terug in de illustraties en dessins van MRSTAR.

Ik heb genoten van het inkleuren. Dat doe ik digitaal en op die manier krijg ik steeds meer vaardigheid. Door een thema te kiezen blijft het resultaat voor mij ook een verrassing en ik  reis virtueel langs wonderen van moeder natuur. 

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden dus laat een comment achter. Dat mag ook een suggestie voor een onderwerp zijn of een speciale dag die wereldwijd in de picture mag staan. Het wordt nog leuker als we het samen vieren.

MRSTAR16-HIY2-monique2

 

Er zijn twee inzendingen voor 14 februari binnen gekomen. Wie nog wil kleuren en inzenden, dat kan, want elke maand is er een nieuwe illustratie van HIY om in te kleuren. 

Monique en Irene, super bedankt voor jullie inzending. De twee harten met dezelfde basis hebben door jullie kleuren een eigen gezicht gekregen. Daarin spelen de hoeveelheid kleuren en compositie een belangrijke rol. Voor jullie moeite krijgen jullie een kaartenset van MRSTAR, waarmee je jezelf en anderen blij kunt maken.
 
Volgende maand begint een nieuwe ronde met moeder aarde in de hoofdrol.
Ga mee op een nieuw kleur avontuur.
 
Blijf kleurrijk ,
Monique

 

MRSTAR16-HIY2-Monique1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s