MRSTAR houdt van een lach


April heeft een dag die wereldwijd bekend staat om zijn lach. Deze dag heeft MRSTAR gekozen als highlight in the year. Lachen kan zijn om verschillende redenen. Bij 1 april denken de meeste mensen aan grappen. Dat staat volop in the picture.  

Een vriMRSTAR16HIY04endin zei eens over de illustraties van MRSTAR, dat ze mensen blij maken. Blijdschap van binnenin, een glimlach van geluk.

Dat is wat er meer mag zijn op deze wereld, met jezelf en je omgeving. Daarom wil ik op 1 april stil staan bij de innerlijke blijdschap. Deze uitdaging kunnen we allemaal ervaren, het is een innerlijke krachtbron.

Tot 1 april ga ik elke dag de illustratie colorful smile van HIY inkleuren. Wil je meedoen, download de tekening gratis, printen en kleuren maar. Jouw resultaat kun je mailen en delen, met of zonder je verhaal. Dan wordt 1 april ook gevierd met de colorful smile.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s