personal flower


personal flower

personal flower

Bloemen zijn voor voor iedereen een persoonlijke beleving, net als geuren en kleuren. Eigenschappen van een bloem, een herinnering of een associatie de beleving bijzonder en persoonlijk.

Personal Flower is als een spel ontstaan waarbij de beleving van een bloem wordt omgezet in een tekening. Soms spreekt iets je aan zomaar zonder dat je erbij nadenkt. Bij de keuze voor een bloem geef je jouw motivatie. Kijk, ruik of voel de bloem met aandacht. De beleving probeer ik in een tekening te vertalen. Het resultaat is een co-creatie en een verrassing. De tekening kan daarna worden ingekleurd en wordt zo nog persoonlijker.

Een vriendin vertelde dat ze na het inklueren van ‘haar’ bloem een band heeft gekregen met de bloem. Als ze nu de gele bloemen in de duinen ziet tijdens het wandelen zal ze de bloem meer waarderen. Ik ben ook benieuwd naar de ingekleurde bloemen. De illustratie kan gefotografeerd worden en met het verhaal opgestuurd naar info@mrstar.design

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s