Inspiration from Jada Pinkett Smith


MRSTAR16HIY05-Jada Pinkett Smith and familyVrouwen inspireren mij, om hun kracht, schoonheid en het leven dat wordt vormgegeven in het moederschap.

Er bekende vrouwen en onbekende vrouwen die mij inspireren. Jada Pinkett Smith volg ik al een paar jaar. Haar woorden vertellen haar visie op het leven en de ervaringen die daarin plaatsvinden. Niet zozeer als filmster, maar als vrouw, moeder en dochter, maar ook als mens in deze wereld.

Ze is authentiek en dat inspireert. Of je Jada ziet spelen, hoort zingen, naast Will ziet of over haar rol als moeder, het past bij haar. Geen perfecte vrouw, wel iemand die altijd wil leren en ervaring opdoen. Het leuke is dat ze dit deelt met de wereld.

Voor moederdag uit 2012, wat mij betreft een uitzending met tijdloze inspiratie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s