Colorful father


download hier de tekening colorful father

19 juni is het vaderdag, welke kleuren geef jij je vader?

Je kunt denken aan de kleuren die je vader zelf mooi vind. Welke kleur kiest hij het meest in kleding, de auto, zijn telefoon of dingen die hij maakt.  Je kunt ook kijken welke kleuren jij bij hem vind passen.

Om vaderdag te vieren heb ik voor HIY een tekening gemaakt die je kunt inkleuren. In plaats van de V heb ik de P van papa genomen. Je kunt de tekening inkleuren voor alle vaders die lief zijn. Wat je ook doet, alles is goed als het met liefde is.

Kleur samen de dag.
Ik deel mijn ingekleurde versie van colorful father en ben benieuwd naar die van jou. download de tekening, print en kleuren. Deel daarna jouw ingekleurde tekening met of zonder verhaal door een foto op te sturen naar info@mrstar.design.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s