Inspiration from Will Smith


De bekende Hollywood acteur van ‘Man in Black’, ‘Ali’ en ‘Fresh Prince of Bel Air’ heeft een aantal films met zijn kinderen gemaakt. Hij en zijn vrouw Jada Pinkett Smith hebben een eigen visie op opvoeden of liever hun kinderen Trey, Jaden, en Willow laten opgroeien met eigen verantwoordelijkheid. Zo kunnen zij hun eigen fouten te maken.

Willow, Will en Jada SmithWill Smith wil zijn kinderen te straffen, vertelde hij in een interview in 2013.
Wil zegt : ‘ Wij geloven over het algemeen niet in de straf . Vanaf het moment dat Jaden  vijf of zes was, gingen we bij hem zitten. Alles wat hij doet moet hij in staat zijn om uit te leggen waarom dat wat hij deed het juiste ding voor zijn leven is.’

Twee weken geleden gaf zijn dochter Willow een optreden op een groot festival en nodigde haar vader uit om mee te zingen. Wat Will met liefde deed.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s