Solange @ we love green


Solange-WLG17-2-wSolange Knowles gave her show @ We love Green in red. The energy is hot. Solange on stage, sensual, sometimes fierce and feminine, with a velvet voice and a large off white head of hair, which she cherishes. Solange has a good geregiseerde show, in which the musicians regularly with her in the pass going into their identity. Solange also climbs off the stage to her audience up close to singing. Wow, what a lady singer in the natural way.

In 2002 she brought out her debut Solo album, ‘Star’, with a distinguished sound of her own. After all she did write, sing and compose her own unique sound.

In 2008 she released ‘Sol-Angel and the Hadley St. Dreams’ and the ep “True” in 2012, all a mixture of styles from jazz, funk, electronic music and soul, R & B.

In 2016 Solange got to a new level with more the personal album ‘A Seat at the Table’. The twelve tracks and nine interludes on the album are created from Solange’s first-hand experiences. It has topics that go from black feminism and racial inequality to solidarity for all  oppressed population groups in the world.

‘Cranes in the Sky’ was written, performed, arranged and co-produced by Solange herself. She won her first Grammy (Best R & B Performance for “Cranes in the Sky ‘). The video is all you can image Solange to be. 

SOLANGE
De show van Solange Knowles @ We love Green is rood, de energie is hot. Solange on stage, sensueel, soms fel en vrouwelijk, met een fluwelen stem en een grote naturel haardos, die ze regelmatig koestert. Solange heeft een goed geregiseerde show, waarbij de muzikanten regelmatig met haar in de pas gaan in hun eigenheid. Ook Solange klimt van het podium af om haar publiek van dichtbij toe te zingen. Wow, wat een lady singer in de naturel way.

In 2002 bracht ze haar debuut Solo album ‘Star’ uit, met een heel eigen geluid. Ze schreef, zong en componeerde haar eigen unieke sounds.

In 2008 lanceerde ze ‘Sol-Angel en de Hadley St. Dreams’ en de ep ‘True’ in 2012. Haar muziek kenmerkt zich in een mix van stijlen van jazz, funk, R&B en elektronische muziek.

In 2016 kwam Solange op een hoger niveau met het persoonlijke album ‘A Seat at the Table’. De twaalf tracks en negen interludes op het album zijn gemaakt van Solange’s eigen ervaringen. Het heeft onderwerpen die gaan van zwart feminisme en raciale ongelijkheid tot solidariteit voor alle onderdrukte bevolkingsgroepen ter wereld.

‘Cranes in the sky’ werd geschreven, uitgevoerd en mede geproduceerd door Solange. Ze won hiermee een Grammy. De video bij dit nummer laat zien wat Solange kan zijn.

Solange@WLG17

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s