Freedom Messages


Nederlandse tekst onderin

On Wednesday 13 October from 4.30 pm to 5.30 pm a group of activists will be standing along the Maasboulevard in Rotterdam. Each activist is holding a sign with a text. Together, the individual texts on the signs form a story.

Public reaction
The reaction of people can be seen or heard immediately. This is how honking cars pass by. There’re drivers who shake no or put their thumbs down. But the vast majority give a thumbs up or wave. A few even lower the window and shout ‘agree’.

Cyclists and scooters also pass by, who look curiously or laugh. Cyclists have more time to react. Two people really stop to talk.

Law enforcement
The police observe the action and speak to an activist. After a telephone call, the action may last until 5.30 pm along the Maasboulevard.

Positive
In an hour, many cars drove by during rush hour. Many people drive on without a reaction, but of the people who react, the positive reactions are in the majority. Estimate is 70% positive and 30% negative.

This action with signs and texts is simple, safe and can be done anywhere, during rush hour or in a busy shopping center. Hopefully it will make people think about questioning the government’s lies and unconstitutional actions.

 

Op woensdag 13 oktober staat van 16.30 uur tot 17.30 uur een groep actievoerders langs de Maasboulevard in Rotterdam. Elke actievoerder houdt een bord met een tekst vast. Samen vormen de losse teksten op de borden een verhaal.

Publieke reactie
De reactie van mensen is direct te zien of te horen. Zo komen toeterende auto’s voorbij. Er zijn chauffeurs die nee schudden of hun duim naar beneden doen. Maar de overgrote meerderheid steekt de duim omhoog of zwaait. Een paar laten zelfs het raam zakken en roepen ‘mee eens’.

Er komen ook fietsers en scooters voorbij, die nieuwsgierig kijken of lachen. Fietsers hebben meer tijd om te reageren. Twee mensen stoppen echt om te praten.

Politie
De politie observeert de actie en spreekt een actievoerder aan. Na een telefoontje mag de actie tot 17.30 uur langs de Maasboulevard duren.

Positief
In een uur tijd reden veel auto’s voorbij tijdens de spits. Veel mensen rijden zonder reactie door, maar van de mensen die reageren zijn de positieve reacties in de meerderheid. Schatting is 70% positief en 30% negatief.

Deze actie met borden en teksten is eenvoudig, veilig en kan overal worden gedaan, tijdens de spits of in een druk winkelcentrum. Hopelijk zet het mensen tot nadenken om vragen te stellen bij de leugens en ongrondwettelijke maatregelingen van de overheid.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s