Freedom Eindhoven


Nederlandse tekst onderin

The first sunday of the month is time to manifest. Eindhoven is the place to be. At 12 o’clock pleople gather at the Stadhuisplein and at 13 hours people start to walk. Around 1500 tot 2000 people gather to march through Eindhoven.

Interaction
Most interaction is achieved by handing out flyers to the public. The reach would be greater if the entire march were to run through the city center.

Farmers
The march is for freedom and justice. It is the farmers today who are being brutally forced by illegal policies to give up their livelihood. This will cut the local food supply in half.

Farmer’s handkerchief
Many demonstrators support the farmers’ action and wear a farmer’s handkerchief. The flag of the Netherlands is also turned over to show that the government is doing something wrong: red-white-blue becomes blue-white-red.

 

 

De eerste zondag van de maand is het tijd voor de Vrijheidsmanifestatie. Eindhoven is vandaag aan de beurt. Iedereen kan om 12 uur verzamelen en de mars start om 13.00 uur. Tussen de 1500 tot 2000 mensen verzamelen zicht om de mars te lopen.

De meeste interactie wordt bereikt door het uitdelen van flyers aan het publiek. Het bereik zou groter zijn als de gehele mars door de binnenstad zou lopen.

De mars is voor vrijheid en rechtvaardigheid. Het zijn de boeren momenteel die keihard door onwettig beleid worden gedwongen om hun levensonderhoud op te geven. Daarbij zal de lokale voedselvoorziening worden gehalveerd.

Veel manifestanten steunen de boeren actie en dragen een boeren zakdoek. Ook wordt de vlag van Nederland omgedraaid om te laten zien dat de regering verkeerd bezig is: rood-wit-blauw wordt blauw-wit-rood.

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s