Freedom


Nederlandse tekst onderin

Terraces tour Rotterdam

Opening the terrace is on the agenda of the cafe, restaurant and hotel sector on 2 March 2021. The sun is shining and the weather is sweet. Terraces are for show, because you can’t really sit down. The street scene looks a lot more dressed up with the chairs and tables outside. When the table is set with a colourful cloth and flowers, you really want to sit down.

The cafes and restaurant owners want nothing more than to serve their customers. In an environment with music and service, a drink or dinner becomes a special experience. The food taste different by candlelight with soft voices in the background and the smell of food from the kitchen.

Social health
Meet and greet, chat and ventilate the day’s experiences at the bar. This sector does more than just provide a place to eat, drink and sleep. This special meeting place is vital for our social health. That’s a great loss.

So people meet outside, in the parks, under bridges, in the porch or other places. Critical people seek connection at manifestation or drink coffee at the Museumplein.

Impact
The number of establishments participating is low today. A start has been made. Many smaller companies are virtually bankrupt and are with their back against the wall. A fine of 4000 euros is a high amount. All catering establishments must be open to make an impact.

Solidarity
It would be great if law enforcers show solidarity and refuse to enforce these destructive disproportionate measures.They know that shopping in the supermarket is cool and other shops not. This is unexplainable, open the shops.

Live
People want to live.
When the sun shines, we are lured outside.
It’s a natural urge to enjoy fresh air in the sun. In doing so, the body produces vitamin D.
Now let this be an important substance to increase our natural resistance and energy.

So open the terraces and open the shops!

Terrassen tour Rotterdam 
Het openen van het terras staat op de agenda van de horeca sector op 2 maart 2021. De zon schijnt en het weer is heerlijk. Het is voor de show, want echt gaan zitten kun je niet. Het straatbeeld ziet er aangekleed uit door de stoelen en tafels buiten. Als de tafel gedekt is met een vrolijk kleed en bloemen, wil je echt gaan zitten.

De cafés en restauranthouders willen niets liever dan hun klanten bedienen. In een omgeving met muziek en bediening wordt een drankje of diner een bijzondere ervaring. Het eten smaakt anders bij kaarslicht met zacht geroezemoes op de achtergrond en de geur van eten uit de keuken.

Sociale gezondheid
Ontmoet, praat en ventileer de ervaringen van de dag aan de bar. De sector biedt meer dan alleen een plek om te eten, drinken en slapen. Deze bijzondere ontmoetingsplaats is essentieel voor onze sociale gezondheid. Dat is een groot gemis.

Mensen ontmoeten elkaar nu buiten, in de parken, onder bruggen, op de veranda of op andere plaatsen. Kritische mensen zoeken verbinding tijdens een manifestatie of drinken koffie op het Museumplein.

Impact
Het aantal horeca gelegenheden die meedoen is laag vandaag. Er is een begin is gezet. Veel kleinere bedrijven zijn zo goed als failliet en kunnen geen kant meer op. Een boete van 4000 euro is een hoog bedrag. Alle horecagelegenheden moeten open om een impact te maken.

Solidariteit
Het zou mooi zijn als handhavers solidair worden en deze destructieve buitenproportionele maatregelen weigeren te handhaven. Ze weten dat winkelen in de supermarkt cool is en andere winkels niet. Dit is niet te verklaren, dus open de winkels.

Leven
Mensen willen leven.
Als de zon schijnt, worden we naar buiten gelokt.
Het is een natuurlijke drang om te genieten van frisse lucht in de zon. Daarbij maakt het lichaam vitamine D aan. Laat dit nu een belangrijke stof zijn verhogen onze natuurlijke weerstand en energie.

Open de terrassen en winkels!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s