Freedom TisjeboyJay


Nederlandse tekst onderin

TisjeboyJay
Comedian TisjeboyJay was on stage at Women for Freedom on zaterdag 4 september in Amsterdam. For a long time Jay is outspoken about what’s going on in the Netherlands and the rest of the world. Jay loves people and prefers to see people in their power. In addition to his jokes, he also has serious empowering talks.

Green pass
On September the 20the new measures will go into effect, requiring access with a QR code to enter theaters and restaurants. This has major impact on civil rights and society. There will be a apartheid society based on health.

The cultural sector and the catering industry are great difficulty. This will push it further down. There’re also artists who won’t participate with this apartheid policy. Jay is one. He gives a few shows beforeSeptember 20th.

Believe in yourself
Many critical people cann’t go because they do not take an experimental gene therapy shot. They believe in their own immune system, stand for everyone’s fundamental rights, want to empower people, or any of many more reasons to stay close to yourself and your BEING human.


Stay close to yourself,
Stand in your power

Last minute show
Last minute planning a show in a large hall like Ahoy. TisjeboyJay makes the announcement 48 hours before the show. Tickets are sold one day in advance. It’s stressfull to buy a ticket. The show was sold out in minutes.

Many people are disappointed. Then there’s a second show that starts at 7pm. This time it is possible to score cards. Jay himself is deeply impressed that two shows sold out in no time.

The show is full of jokes and Jay himself often laughs too. Yet he also has a serieus message for everyone. Because anyone who is still angry or shocked by all the inhumane measures also steps into negative energy. That perpetuates the problem.

Focus
Be part of the solution
Be who you want to be and live now

Thanks Jay

 

Rap van TisjeboyJay – ASO

TisjeboyJay
Bij Vrouwen voor Vrijheid stond TisjeboyJay op het podium. Al lange tijd is deze comedian uitgesproken over wat er in Nederland en de rest van de wereld gaande is. Jay houdt van mensen en ziet mensen het liefst in hun kracht. Naast zijn grappen heeft hij ook serieuze empowering talks.

QR code
De nieuwe maatregelen die toegang eist met een QR code treft iedereen die kritisch nadenkt en zal de medische apartheidsmaatschappij officieel inluiden. Een aantal sectoren zullen nog meer verliezen leiden. De cultuursector en horeca zijn al op sterven na dood.

Een aantal artiesten gaan principieel niet meewerken aan dit apartheidsbeleid. Jay hoort hierbij. Een dus nog snel een aantal shows geven voor die strop wordt omgelegd. Er zijn ook veel kritische mensen die uit principe niet gaan of niet kunnen omdat ze geen prik met een experimenteel gen-therapie nemen, omdat ze geloven in hun eigen immuunsysteem, omdat het super tegen de grondrechten is, en zo zijn er nog vele redenen op te noemen.

Geloof in jezelf
Blijf dichtbij jezelf,
Sta in je kracht

Last minute
Laatste minuut nog even een show plannen in een grote zaal als Ahoy. TisjeboyJay doet 48 uur voor de show de aankondiging. De tickets worden een dag van te voren verkocht. Dat was stressen om nog een kaartje te kopen. Binnen enkel minuten was de show uitverkocht.

Veel mensen vinden het jammer en laten dit op Social Media weten. Dan komt er een tweede show bij die om 19.00 uur begint. Dit keer lukt het wel om kaartjes te scoren. Jay zelf is zwaar onder de indruk dat twee shows in no time zijn uitverkocht.

De show zit vol met grappen en Jay zelf lacht ook vaak. Toch heeft hij ook een boodschap aan iedereen. Want wie nog nog boos wordt of schrikt van alle onmenselijke maatregelingen stapt ook in negatieve energie. Daarmee hou je het probleem in stand.

Focus
Wees onderdeel van de oplossing
Wees diegene die je wilt zijn en leef nu

Bedankt Jay

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s