Freedom Farmers week


In een week is er veel gebeurd voor de boeren en in Nederland.
lang niet alles haalt het 8 uur journaal en als het in het nieuws komt is het vaak verdraaid.


Maandag 4 juli
Protesten door het hele land. De boeren blokkeren distributie centra door het heel Nederland. De politie staat erbij. Hier en daar breekt de politie de protesten van de boeren op. Maar de boeren staan met de rug tegen de muur en gaan door. Eigenlijk is deze destructieve stikstof maatregel schadelijk voor heel Nederland. Als de helft van de boeren weg moet komt de voedselvoorziening in gevaar.

Arrestatie Jan de Bonte
In de avond wordt neuroloog Jan de Bonte gearresteerd. Hij zou de identiteit van een aantal under-cover agenten hebben onthult. In zijn tweets noemt hij voornamen. De werkelijke reden blijft in het staatsnieuws achterwege. Kritische mensen die te zien zijn in de ‘nieuwe media’ of die live-steamen worden vaker opgepakt. Dat zijn de politieke gevangen in Nederland.

Politieke gevangen Nederland
Er zijn al meerdere mensen opgepakt, zoals Willem Engel, Huig Plug, Max ven der Berg, Revrouwlutie, Eline van ‘t Noord, Eldor van Feggelen. De meeste zijn al vrij, maar Leo Stoter zit nog vast. Al deze mensen zijn van de nieuwe media, brengen hun nieuws via een eigen kanaal of streamen live.


dinsdag 5 juli
In Heerenveen schiet een agent die zich bedreigt voelt op de cabine van de trekker. Het scheelt een haartje of de bestuurder was dood. De trekker werd bestuurd door Jouke, een jongen van 16 jaar. Het schietincident is door meerder mensen gefilmd. Duidelijk is te zien dat er geen enkele aanleiding was om te schieten

Niet lang erna is Jouke met twee andere mannen gearresteerd en heeft 48 uur vast gezeten. Het Om draait het verhaalt om . De mannen zouden op de agenten inrijden en nu zitten ze vast voor poging tot doodslag. Het is niet te geloven.

nationale en internationale steun
De boeren protesten worden nationaal en internationaal gesteund. In Canada volgen ze de protesten op de voet. Duitse boeren bij de Nederlandse grens laten van zich horen. Ook boeren in andere Europese landen vrezen dat zij de volgende zijn in de klimaatwaanzin. Want velen weten dat dit te maken heeft met land veroveren en wellicht ook het creëren van voedselschaarste.

Tel erbij op dat er op 1 juli een wet is aangenomen dat agenten die iemand doodschieten tijdens dienst niet meer vervolg worden. Als ze schuldig zijn aan doodslag krijgt de agent maximaal 3 jr straf.

woensdag 6 juli
Vandaag staan er boeren en burgers bij het politiebureau van Heerenveen. Jouke moet vrij. Het is duidelijk dat de agent zonder aanleiding gericht heeft geschoten op het hoofd. Jouke is 16 en dus volgens de wet minderjarig. Het OM blijft vasthouden aan dat de mannen inreden op de politie.

Vrijlating Jouke
De moeder van Jouke roept op dat de boeren naar huis gaan. Later die avond, na een nacht in de cel onder valse beschuldiging van het OM, wordt Jouke en de andere twee mannen vrijgelaten. De verdenking van poging tot doodslag blijft van kracht.

Blokkades
Ondertussen gaan de blokkades van op en afritten bij snelwegen in Nederland door. Het zijn acties die telkens ergens gebeuren zonder structurele leiding. Deze pop-up acties houden de politie bezig.

donderdag 7 juli

Jouke geeft een interview. Hij heeft veel vragen en snapt niet waarom een agent gericht op zijn hoofd heeft geschoten. zijn trekker heeft is gehaald. De politieagent die geschoten is heeft moeten onderduiken meldt de main stream media.

Vierdaagse
Bruls is de burgemeester van Nijmegen. Binnenkort beginnen de jaarlijkse wandel vierdaagse van Nijmegen weer. Bruls brult al dat er geen boer in Nijmegen komt tijdens de vierdaagse. Dat is olie op het vuur gooien. Iets waar Bruls om bekend staat, dat hij graag zijn macht laat zien.

vrijdag 8 juli
Om een einde te maken aan de boeren acties wil de overheid een bemiddelaar aanstellen om te praten. Maar wat valt er te praten als zogenaamd de meerderheid het stikstofbeleid wil uitvoeren. Iedereen die bij voorbaat in de klimaatcrisis meegaat, geloofd in de leugens van de overheid. Immers is er altijd klimaatverandering. Het gaat om het milieu en daar heeft iedereen een aandeel in.

Remkes
De overheid wil Remkes als bemiddelaar. Remkes is een bekende als burgemeester van Den Haag is hij verantwoordelijk voor buitenproportioneel politie geweld tegen vredelievende burgers in 2020.

Voor de regering is het de laatste dag. Daarna is het vakantie. In de middag is er een persconferentie. Als een journalist vraagt waarom er geen andere bemiddelaar kan komen blijft Rutte zichzelf herhalen dat ze er wel uit komen met Remkes. Dit is hoe er naar de boeren wordt geluisterd door de regering.

Mini konvooi
Ook kinderen rijden in mini trekkers in een konvooien door verschillende gemeenten. In Lekkerkerk stoppen ze bij het gemeentehuis. De burgemeester wil graag iets doen maar zij moet naar de pijpen van de overheid dansen.

zaterdag 9 juli
Spontane acties
Mensen die zich aansluiten organiseren lokale acties. Ze laten hun steun zijn door het dragen van een boerenzakdoek of de vlag van Nederland onderste boven te hangen. Dit gebeurd bij bruggen over snelwegen. De Nederlandse vlag op zijn kop betekent
blauw-wit-rood, Nederland in nood.

zondag 10 juli
Ook op zondag zijn er weer acties aangekondigd. De politie staat paraat. Alleen valt het mee met de acties. Toch is het geslaagd, want de politie mag best paraat blijven staan. Voorlopig blijven de boeren opkomen voor hun bestaan. Ook de rest van Nederland mag beseffen dat het om onze voedselvoorziening gaat.

maandag 11 juli
Ceta
Nu de regering op vakantie is wordt er nog even door de eerste kamer gekeken naar het internationale handels verdrag CETA. Dit verdrag is in 2016 al wegstemt. Wat een timing. Uiteindelijk zorgt de CETA voor een patentenmonopolie en dat komt de plannen van agenda 2030 mooi uit. Of is de CETA en TTIP een voorloper van deze agenda?

Doodsteek boeren
Van de boeren wordt het onmogelijke geëist met de stikstof maatregelingen. Daar zijn nieuwe bepalingen voor het uitrijden van de mest bijgekomen. En nu de CETA erboven op, wat de internationale concurrentie ten opzichte van Canada enorm verzwakt. Daarbij is de CETA in strijd met de grondwet.

Nieuws
Goed nieuws voor de boeren wordt gesuggereerd nu de berekeningen van de stikstof niet kloppen. De quota van de stikstof uitstoot kan dus omlaag. Het is een spel. Goochelen met cijfers, waarden en interpretaties is het internationale spel van de globalisten. Werkt het een niet, dan het ander, of een dubbele shot.

Ondertussen zijn er boeren die zelfmoord hebben gepleegd. De stress loopt op. Transparantie is ver te zoeken, de gewone mens snapt niet meer welke regels en wetten wanneer zijn ingevoerd, waar gelden deze wetten en welke gevolgen heeft dit voor de samenleving en henzelf.

Natuur
Korte termijn denken is verworden tot het denken in dagen. Kwaliteit is ondergeschikt aan kwantiteit en wordt als suggestie gehanteerd. De realiteit laat zien dat de kwaliteit van de natuur moet passen in een of ander rekenmodel. Zo ga je de natuur niet redden.

Advertisement

6 thoughts on “Freedom Farmers week

  1. Het is idd niet alleen de boeren,
   het gaat om ons allemaal. Zo veel in een week en dan kloppen de cijfers voor de zoveelste keer niet.
   Mensen denken beperkt liniair,
   De werkelijkheid is het geheel, niet te vatten in een rekenmodel.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s